ALGEMENE VOOR-WAARDEN

Naar aanleiding van de reserveringsaanvraag en het mailcontact ontvangt je van ons per e-mail de bevestiging voor het verblijf op Maziéras. Hierin staan (1) de dag van aankomst en vertrek (2) de kosten (3) de naam vakantiehuis (4) het aantal personen. Vriendelijk verzoek dit goed te controleren.


DEFINITIEVE RESERVERING

De reservering (boeking) is pas definitief na ontvangst van de (laatste) aanbetaling. Het bedrag en betalingsgegevens staan beschreven in de bevestiging die je per e-mail hebt ontvangen. Deze dient binnen 14 dagen te worden voldaan. Zodra wij de aanbetaling hebben ontvangen, krijg je hiervan direct een bevestiging. Wij adviseren onze gasten een goede reis-/ annuleringsverzekering af te sluiten.

Bij het niet voldoen en/of niet tijdig voldoen van de (volledige) betalingen (zonder Maziéras hiervan op de hoogte te stellen) heeft Maziéras het recht de reservering (boeking) te annuleren.


ANNULERING

Bij annuleringen voor 8 weken van de aankomstdatum wordt er 25% van de volledige huurkosten in rekening gebracht.

Bij annuleringen van 8 tot 4 weken voor de aankomstdatum wordt er 50% van de volledige huurkosten in rekening gebracht.

Annuleringen vanaf 4 weken tot de aankomstdatum, leiden er toe dat het recht op de teruggaaf van het totaalbedrag vervalt.

Annulering, wijzigingen of eerder vertrek geeft geen recht op teruggaaf van het totaalbedrag. Bij annulering proberen wij de accommodatie alsnog te verhuren. In dat geval kan het zijn dat de kosten tot max. 50% worden teruggestort.


WAARBORG

De waarborg is 200 euro. Deze dient contant te worden betaalt bij aankomst. Bij vertrek ontvang je deze terug indien aan de volgende punten worden voldaan.

  • Er is geen schade aangericht aan of iets verdwenen uit de woning of de inboedel.
  • Al het afval is weggegooid in de daarvoor bestemde containers (buiten).
  • De woning is bezemschoon en opgeruimd met een leeg aanrechtblad en een schone vaat.
  • De meubels/inrichting zijn in de oorspronkelijke staat teruggezet.
  • De sleutel is overhandigd.
  • Alle rekeningen van tijdens het verblijf zijn betaald.

BEZETTING

De vakantiewoning mag alleen worden betrokken door de vooraf bij de reservering (boeking) opgegeven gasten. Indien er wijzigingen zijn, laat het ons dan tijdig (minimaal 14 dagen van te voren) weten.

Bezoek van vrienden/familie alleen overdag en in (vooraf) overleg.


HUISDIEREN/ ROKEN

Huisdieren en roken zijn niet toegestaan in de vakantiewoning, onder geen enkele omstandigheden.


MINIMALE VERBLIJFSDUUR

De vakantiewoning dient ten minste voor zeven (7) achtereenvolgende nachten gehuurd te worden en de verhuurperiode loopt altijd van zaterdag tot zaterdag. 


INBEGREPEN

Bij het huurtarief is inbegrepen: kruiden, olijfolie, aluminiumfolie, afwasmiddel, enkele vaatwastabletten, handzeep, vuilniszakken en een eerste rol toiletpapier.

Kinderstoel, -bedje en – badje zijn aanwezig, hiervoor worden geen extra kosten in rekening gebracht.


WASMACHINE

Er is een wasmachine aanwezig. Voor het gebruik hiervan rekenen wij een kleine vergoeding.


ZWEMBAD

Het zwembad is omheind, altijd schoon en de waarden van het water worden dagelijks gecheckt. Het is niet toegestaan kinderen zonder zwemdiploma alleen te laten zwemmen. Duiken is niet toegestaan. Het zwembad is 1,50 meter diep en gebruik is op eigen risico. Tijdens de avond/nacht zal op het zwembad een zeil worden geplaatst zodat het water op temperatuur blijft en er geen energie verspild wordt. Het is niet toegestaan deze zelf te verwijderen.


KACHEL/ HAARD

Het is verboden papier of andere brandbare materialen in de kachel/ haard te gooien.  Voor het gebruik van openhaardhout rekenen wij een kleine vergoeding.


AANSPRAKELIJKHEID

Wij zijn niet verantwoordelijk voor ongelukken, verwondingen of ziektes die zich voordoen tijdens een verblijf in of rondom de woning. Daarnaast zijn wij niet verantwoordelijk voor het kwijtraken van persoonlijke bezittingen of kostbaarheden.

Door deze reservering (boeking) te accepteren is overeengekomen dat alle gasten (of andere genodigden) uitdrukkelijk het risico van schade ten gevolge van het gebruik van de vakantiewoning erkennen.


SOCIAL MEDIA

Foto’s door ons gemaakt kunnen gebruikt worden voor marketing en/of op social media. Uiteraard doen wij ons best jullie akkoord hiervoor te vragen. 

maziéras | dordognegites.nl

Vijf luxe vakantiehuizen met verwarmd zwembad

error: Content is beschermd!!