Kindvriendelijk en kleinschaligBaby’s, dreumesen, peuters, kleuters en jonge tieners zijn meer dan welkom op Maziéras! Het is een voor hen een groot vakantieparadijs met een kindvriendelijke binnenplaats, een speelveld, een grote stoere speelschuur en een omheind (verwarmd) zwembad.


Op de dag van aankomst is er een grill-avond waar de kinderen met elkaar aan een grote tafel zitten. Een beetje onwennig in het begin, maar onze ervaring is dat zij binnen nog geen 10 minuten vriendjes hebben gemaakt.


De stoere speelschuur is een hele fijne plek voor groot en klein. Er staan loopfietsjes, een kast vol spelletjes, boeken en speelgoed, er hangt een groot krijtbord en er staat een tafeltennis en voetbaltafel. Ideaal op een regenachtige dag maar zeker ook bij heel warm weer. 


Grenzend aan de speelschuur is een groot grasveld met trampoline, glijbaan, schommels en het (verwarmde) zwembad. Uiteraard is er overal Wifi.

Niets moet …. alles mag!

Maak samen de mooiste schilderijen. Op dinsdagmiddag zorgen wij voor schildersdoeken, verf, penselen en iets te drinken. Doen jullie mee? 

Bij heel mooi warm weer is er in het hoogseizoen de superglijbaan. Buik glijden in het sop voor jong en oud. Altijd lachen en de leukste actiefoto’s voor je vakantieboek.

Een gratis kinderpakket

De vakantiehuizen zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, inclusief kinderservies/ -bestek en een traphekje (behalve L’Olive). Ook een kinderstoel, kinderbedje, kinderbadje, aankleedkussen, potje en eventueel een valhekje bij het bed staan al klaar. 

Met de allerkleinste lekker bij ons de bossen in? Dat kan! Wij hebben een (terrein)buggy staan, waar iedereen gebruik van mag maken. 

Gewoon lekker eten

De kinderen weten op de eerste dag direct vriendjes te maken. Tijdens de grill-avond eten de kinderen samen aan een grote tafel, terwijl de ouders kunnen bijkomen van de reis met een heerlijk glas wijn of een koud biertje. In de ochtend word je wakker van de geur van versgebakken broodjes op je eigen terras. De avond van te voren kun je bij ons doorgeven welke broodjes gewenst zijn. Komen de kinderen de mandjes terug brengen na het ontbijt? Dan krijgen zij van ons iets lekkers! Een feestje voor ons en zo leren wij de kinderen ook beter kennen.

Spelen tijdens het avondeten is bij ons toegestaan. Op de maandag- en donderdag avond is er de table d’hôtes, waar de kinderen samen aan een tafel zitten en vrij zijn om tussen de gerechten door te spelen. Zo kunnen jullie rustig genieten van het eten, het prachtige uitzicht en de ondergaande zon.

Frites met appelmoes? Welk kind is er niet gek op. Elke dinsdagavond bezorgen wij kip uit de oven met frites, salade en appelmoes op jullie eigen terras. Lekker en makkelijk!

maziéras | dordognegites.nl

Vijf luxe vakantiehuizen met verwarmd zwembad

error: Content is beschermd!!