Onze 5 gîtes

Maziéras is een kleinschalig vakantieparadijs met 5 ruime luxe vakantiehuizen, een kindvriendelijke binnenplaats, een stoere speelschuur en een omheind (verwarmd) zwembad.

L’Olive

L’Olive is een charmant vakantiehuisje voor max. 2 personen en 1 kind (0-3 jaar). De woonkamer gaat naadloos over in de keuken. Vanuit  de keuken loop je direct je privé-tuin in met prachtig uitzicht en waar je in de avond kan genieten van de zonsondergang. Een klein steil trappetje leidt je naar een mezzanine en daar staat een heerlijk tweepersoons bed. Het is geen grote ruimte maar wel knus.

Le Marronnier

Le Marronnier is een sfeervol vakantiehuis voor 4-5 personen. De woonkamer, met gezellige houtkachel gaat naadloos over in de keuken met openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond is 1 ruime slaapkamer, een badkamer en een apart toilet. Op de mezzanini is een 2e slaapkamer. Vanuit de keuken loop je direct het overkapte privé-terras op met een tuinset en ligstoelen. Het terras heeft uitzicht over de weiden en bossen en grenst aan een groot gras-/ speelveld.

Le Noix

Le Noix is een sfeervol vakantiehuis voor 4-5 personen. De woonkamer, met gezellige houtkachel gaat naadloos over in de keuken met openslaande deuren naar het terras. Op de begane grond is 1 ruime slaapkamer en een badkamer met toilet. Op de mezzanine is een 2e slaapkamer. Vanuit de keuken loop je direct het grote overkapte privé-terras op met een tuinset, ligstoelen en hangmat. Het terras heeft uitzicht over de weiden en bossen en grenst aan een groot gras-/ speelveld.

Le Bouleau

Le Bouleau is een ruim ‘vrijstaand’ vakantiehuis voor 4-6 personen. Dit huis heeft een sfeervolle woonkamer met een houtkachel, een grote gezellige woonkeuken met openslaande deuren naar het overkapte privé-terras en 3 slaapkamers. Het fantastische uitzicht vanaf het terras over de bossen, waar je in de avond de zon kan zien ondergaan, is adembenemend.

Le Sapin

Le Sapin is een groot ‘vrijstaand’ vakantiehuis voor 6-7 personen. Dit huis heeft een sfeervolle woonkamer met een houtkachel (lifthaard), een grote gezellige woonkeuken met toegang tot het grote privé-terras en 4 slaapkamers waarvan 2 met een eigen wastafel. De ruime badkamer is op de begane vloer. Het grote terras met grasveld kijkt uit op de bossen en in de ochtend als hier de zon opkomt is dit een heerlijke plek voor het onbijt.

maziéras | dordognegites.nl

Vijf luxe vakantiehuizen met verwarmd zwembad

maziéras | dordognegites.nl

Vijf luxe vakantiehuizen met verwarmd zwembad

error: Content is beschermd!!