Maziéras

Het is een heerlijke plek voor rustzoekers, natuurliefhebbers en levensgenieters. De buitensporters (golfers, wandelaars en mountainbikers) komen hier tot bloei. In de omgeving kan je heerlijk wandelen/ fietsen en er liggen vijf fraaie golfbanen en prachtige kastelen in de buurt om te bezoeken.

Maziéras…. een statige boerenhoeve, omringd door eeuwenoude bomen en een door kruiden geurend grasland. Met vergezichten die je doen stilstaan, onderaan begrensd door een meertje en bossen, doorkruist met wandelpaden uit lang vervlogen tijden. Waar geuren, kleuren en smaken nog puur zijn en de stilte bijna tastbaar. Een plekje om alle goede dingen van het leven te proeven, voelen en te ervaren. Maziéras …. puur genieten!


Privacy of gezelschap

Bij Maziéras vind je veel privacy, maar als je wilt ook gezelschap. Na een dag natuur, cultuur en sportieve activiteiten kan je hier heerlijk ontspannen in of bij het gemeenschappelijke zwembad, in de buitenhuiskamer of op je eigen terras.

Alles onder het motto: niets moet …. alles mag.

Koken of laten koken! Kokkerellen is een koud kunstje in de goed ingerichte keukens van de gîtes. Geen zin om te koken? Dan kan je aan onze feestelijk gedekte tafel aanschuiven voor een smakelijk driegangen table d’hôtes menu! Op de dag van aankomst organiseren wij een informele grill-avond voor onze grote- en kleine gasten.


De gîtes zijn zo ingericht dat je eigenlijk niets hoeft mee te nemen. Alleen kleding, je toilettas, een badlaken en de spullen die je niet kan missen.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken klaar. Elk huisje is voorzien van keukenlinnen, kruiden, olijfolie, aluminiumfolie, bakpapier, afwasmiddel, handzeep en vuilniszakken. Maar ook de eerste rol toiletpapier, enkele koffiecapsules, theezakjes en vaatwastabletten ontbreken niet. 

De prijzen zijn afhankelijk van het seizoen. De weken beginnen altijd op zaterdag vanaf 16.00 uur tot zaterdag uiterlijk 10.00 uur.

Ons seizoen 2024 loopt van 20 april 2024 t/m 14 september 2024.


maziéras | dordognegites.nl

Vijf luxe vakantiehuizen met verwarmd zwembad

error: Content is beschermd!!